Följ Tre Sverige

Kamran Alemdar ny PR- och informationschef på 3

Pressmeddelande   •   Maj 14, 2014 07:30 CEST

Kamran Alemdar har utsetts till ny PR- och informationschef på mobiloperatören 3. Han kommer att rapportera till VD Nicholas Högberg.

Kamran Alemdar kommer närmast från PR-byrån Cohn & Wolfe Sverige där han varit kundansvarig konsult och haft en roll som Creative Director och digitalt ansvarig. Kamran har även ett förflutet på kommunikationsbyråerna Jung Relations, Priest PR och Bite Communications. 

− Vi är mycket glada över att Kamran Alemdar har tackat ja till uppdraget hos oss. Kamran har just den bakgrund samt personlighet som vi sökte och jag är helt övertygad om att han kommer att utveckla vårt informations- och PR-arbete, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Kamran Alemdar tillträder sin nya tjänst den 4 augusti. 

− Att börja på 3 känns otroligt spännande. Dels för att jag tidigare har haft 3 som kund och känner till vilket energiskt och framåtlutat företag det är. Dels för att 3 har varit med och skapat förutsättningarna för dagens operatörsmarknad genom att leda utvecklingen i form av erbjudanden och tjänster – jag ser verkligen fram emot att få vara med på den fortsatta resan, säger Kamran Alemdar. 


För mer information, vänligen kontakta:
Nicholas Högberg, VD, 3 Sverige
Mobil: +46 (0)735-33 7190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Eller besök vårt nyhetsrum:
http://www.mynewsdesk.com/se/tre/


Om 3
3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument