Följ Tre Sverige

Kodak väljer växel i mobilen och iPhone 3GS från 3

Pressmeddelande   •   Mar 02, 2010 09:21 CET

Kodak Nordic AB väljer 3 som sin nya mobiloperatör och iPhone 3GS som ny företagsmobil till medarbetarna. Affären omfattar ca 100 nya företagsabonnemang och 3s mobila växellösning ”3Växel Max” som ger Kodak komplett växelfunktionalitet helt utan investering i hårdvara eller fysisk installation i lokalerna. Avtalet innebär också att Kodaks anställda kan prata, sms:a och surfa med mobilt bredband obegränsat till ett fast pris, vilket ger företaget full mobilitet med hög kostnadskontroll.

Som en av världens främsta innovatörer inom bildframställning, hjälper Kodak konsumenter, företag och kreatörer att frigöra kraften i bilderna och på så sätt berika deras liv.

-Kodak Nordics behov var att hitta en mobil växellösning som var både enkel och färdig att bara börja använda. Vi har titta på olika mobila växlar från olika leverantörer men det var bara med 3s växel vi fick det vi hade behov av, säger Kristina Swebilius, vd, Kodak Nordic.

En mobil växel kräver ingen fysisk installation av hårdvara på företaget, eftersom all funktionalitet finns i mobilnätet. Den mobila växeln 3Växel Max är anpassad för företag med behov av full växelfunktionalitet som t.ex. flera svarsgrupper med IVR (talsvar) för att enkelt kunna koppla kundsamtal till rätt avdelning. Alla medarbetare kan enkelt sköta växeln från sina mobiler och från sina datorer genom ett användarvänligt gränssnitt.

-Just nu ser vi en ökad efterfrågan för enklare och mer mobila telefonilösningar och ett upplägg som ger hög kostnadskontroll. Det är det som vi på 3 kan erbjuda kunden med en tjänst som mobil växel, säger Nicholas Högberg, vice vd på 3.

En undersökning genomförd av Mistat på uppdrag av 3 visar att 57 procent av de tillfrågade företagen som redan använder mobil växel i sin verksamhet upplever att det blivit ”mycket enklare” eller ”enklare”. Den visar också att de företag som hittills har bytt till en mobil lösning är mycket nöjda med den. 80 procent uppger att de kan rekommendera andra företag att byta. Undersökningen visar även att nära hälften av de tillfrågade företagen planerar att skaffa en mobil växel inom fem år.

För mer information var vänlig kontakta:
Matin Wikstrand, Senior Pre Sales Consultant på Kodak Nordic AB
Mobil:08 5556 3631
Martin.wikstrand@kodak.com

Nicholas Högberg, Vice VD på 3
Mobil: +46735 337190
E-post: Nicholas.hogberg@tre.se

Anna Larsen, PR & Kommunikation Marknad på 3
Mobil: 0735 337072
E-post: Anna.larsen@tre.se

Om 3företag
Inom 3s företagsverksamhet levereras produkter och tjänster för mobila kommunikationstjänster som ger förbättrad tillgänglighet, rörelsefrihet och kontroll, och därigenom bidrar till att öka organisationens eller företagets konkurrenskraftighet på marknaden. 3 förenklar för företagen.

Mer om Kodak
Om du vill veta mer, besök http://www.kodak.com och följ våra bloggar och mycket mer på http://www.kodak.com/go/followus.

Om 3
3gruppen är världens ledande operatör av mobila bredbandsnät och mediatjänster med drygt 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kongbaserade HutchisonWhampoa Limited (60 %) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3Gnät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se