Följ Tre Sverige

Kulturveteranen Orvar Säfström blir mobilfilmrecensent åt 3

Pressmeddelande   •   Apr 14, 2014 08:06 CEST

Idag lanserar mobiloperatören 3 en ny TV-serie på nätet som heter Studio Orvar. Serien går ut på att den berömde kulturprofilen Orvar Säfström tipsar om filmer och serier som passar särskilt bra för tittande i mobilen. Det första avsnittet finns tillgängligt nu på tre.se/studioorvar och på 3s YouTube-kanal.

Orvar Säfström är journalist, programledare, filmkritiker och musiker. Bland annat har han arbetat på ZTV och SVT samt varit programledare för Recensenten, Filmkrönikan och Temalördag.

−  Filmrecensioner är ofta inriktade på traditionell film och TV. Samtidigt tittar allt fler människor på film, videoklipp och TV i mobilen. Genom att tipsa om film och serier på nätet, som enkelt kan streamas via mobilen, kommer jag att kunna adressera den målgruppen också. Det ska bli roligt, säger Orvar Säfström.

Studio Orvar behandlar både svenskt och internationellt rörligt material. Tittarna informeras även om vilken datamängd som går åt för varje typ av filmklipp. Serien har tio avsnitt och varje måndagmorgon läggs ett nytt avsnitt upp på tre.se/studioorvar och www.youtube.com/user/3Sverige. Serien är kostnadsfri och tillgänglig för alla.

−  Med Studio Orvar vill 3 modernisera filmrecenserandet, nå ut till alla som tycker om film och serier samt inspirera till tittande på rörlig media i mobilen. Samtidigt vill vi informera om vilka datamängder mobilt tittande kräver. Det här är en kostnad som lätt kan skena iväg om man har en dyr operatör, men med 3 får kunderna generösa datamängder vilket gör att de inte behöver oroa sig för kostnaden, säger Gina Azaric, Marknadschef Privatkunder, på 3.

För mer information, vänligen kontakta:
Gina Azaric, Marknadschef Privatkunder, 3 Sverige
Tel: +46 (0) 735 33 71 68, gina.azaric@tre.se

Eller besök vårt nyhetsrum:
http://www.mynewsdesk.com/se/tre/

Om 3
3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument