Följ Tre Sverige

Kunderna bestämmer vem som får jobb på 3

Pressmeddelande   •   Maj 05, 2009 08:58 CEST

I tider då många skär ner på sin personal, lanserar nu mobiloperatören 3 "Din Kundservice" - en plats där 3s kunder får rösta fram företagets nästa rekrytering genom att bedöma de arbetssökandes videopresentationer.

Tillsammans med rekryteringsföretaget iNeed, som specialiserar sig på videopresentationer, vill 3 engagera sina kunder i anställningsprocessen till sin kundservice. Samtidigt vill 3 att "Din Kundservice" ska hjälpa företaget att hitta kompetent och lyhörd personal på ett nytt och effektivt sätt.

- 2007 hade vi Sveriges bästa kundservice och vi vill nu ta tillbaka tronen genom att lyssna på våra kunder och låta de vara med i anställningsprocessen - det är viktigt eftersom vår kundservice är till just för dem. Med "Din Kundservice" låter vi 3s kunder veta att de kan vara med och påverka sin mobiloperatör och att deras röst verkligen hörs och är viktig, säger Thomas Wandahl, direktör för kundservice och lojalitet på 3.

I videopresentationerna får jobbkandidaterna svara på frågor som är framtagna av 3s kundservice. Filmklippen betygsätts under två veckor och de klipp som är mest populära går vidare till den slutliga anställningsprocessen.

- Det blir allt viktigare för både arbetssökande och arbetsgivare att sticka ut i rekryteringsprocessen. Videopresentationer gör att jobbsökande kan få en möjlighet att särskilja sig från mängden, och som arbetsgivare attrahera mer karismatisk och utåtriktad personal, säger Stefan Lidén, VD på iNeed.

Rekryteringskampanjen inleds den 5 maj och varar till den 20 maj. Den 25 maj kommuniceras vilka som vunnit folkets röst och fått anställning på 3s kundservice.

För att få en större förståelse och känsla för vad jobbet som kundserviceagent på 3 innebär kan besökare även följa kundservicemedarbetaren Rubens videoblogg på "Din Kundservice".

Besök www.dinkundservice.se eller via mobilen på mobil.dinkundservice.se


För mer information kontakta:

Thomas Wandahl, direktör för kundservice och lojalitet på 3
Mobil: +46 (0)735-337 514
E-post: thomas.wandahl@tre.se

Erik Hörnfeldt, PR- och informationschef 3
Mobil: +46 (0)735-337 404
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Stefan Lidén, VD iNeed
Mobil: +46 (0)736-56 95 20
E-post: stefan.liden@ineed.se

Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av 3G och Mobilt Bredband med drygt 20 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.

Om iNeed:
iNEED grundades årsskiftet 07/08 och ägs till 95 % av VD Stefan Lidén och företaget Matching. Bolaget har sju anställda och har sitt kontor i Stockholm. iNEED var först i Sverige med att jobba med videopresentationer inom rekrytering och bemanning. Företaget är medlem i Almega Bemanningsföretagen. För mer information gå in på www.ineed.se