Följ Tre Sverige

Läkemedelsföretaget Sobi växlar och väljer 3

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2012 09:10 CET

Läkemedelsföretaget Sobi väljer 3 som sin nya mobiloperatör och iPhone som ny företagsmobil till medarbetarna. Affären omfattar cirka 400 nya företagsabonnemang som nyttjar 3s mobila växellösning 3Växel Max.

Sobi som är ett internationellt specialistläkemedelsföretag har ingått ett avtal med mobiloperatören 3. Detta innebär att de anställda kan prata, sms:a och surfa obegränsat till ett fast pris, vilket ger företaget full mobilitet med hög kostnadskontroll. Med 3s växellösning 3Växel Max får Sobi en komplett växelfunktionalitet helt utan investering i hårdvara eller fysisk installation i lokalerna.

- Vi behövde en modern, flexibel och kostnadseffektiv telefonilösning, som kräver lite administration. Den lösning 3 kunde erbjuda står för ett nytänkande och motsvarade våra högt ställda krav, säger Petra Tesch, CIO på Sobi.

Den mobila växeln 3Växel Max är anpassad för företag med behov av full växelfunktionalitet som t.ex. flera svarsgrupper med IVR (talsvar) för att enkelt kunna koppla kundsamtal till rätt avdelning. Alla medarbetare kan enkelt sköta växeln från sina mobiler och från sina datorer genom ett användarvänligt gränssnitt.

- Just nu ser vi en ökad efterfrågan för enklare och mer mobila telefonilösningar och ett upplägg som ger hög kostnadskontroll. Det är det som vi på 3 kan erbjuda kunden med en tjänst som mobil växel, säger Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom Sveriges bästa för data och mobilt bredband de senaste fem åren enligt tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

Om 3Företag
Inom 3s företagsverksamhet levereras produkter och tjänster för mobila kommunikationstjänster som ger förbättrad tillgänglighet, rörelsefrihet och kontroll, och därigenom bidrar till att öka
organisationens eller företagets konkurrenskraftighet på marknaden. 3 förenklar för företagen.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument