Följ Tre Sverige

Licencia i samarbete med 3 om mobila företagsväxlar

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2009 09:00 CET

Licencia och 3 har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal där Licencia ska sälja och distribuera 3s mobila telefonväxel 3Switch på den svenska marknaden.

Licencia är sedan drygt 20 år tillbaka det ledande företaget i Sverige inom företagstelefoni, datorstödd telefoni, IP-telefoni och talsvarssystem. Efter en längre tids utvärdering av de lösningar för mobila företagsväxlar som finns på marknaden har man nu valt att inleda ett samarbete med 3 och erbjuder nu 3s mobila 3Switch som en mobil produkt till sina kunder och återförsäljare.

- Vi är enormt stolta över att just Licencia valt oss. Precis som alla andra är vi väldigt imponerande av det arbete som de gjort ihop med LG-Nortel och inom datorstödd telefoni. Deras kunder påminner också om våra kunder, företag som både vill jobba smartare och minska sina kostnader, säger Nicholas Högberg, vice VD på 3.

- Med 3 och 3Switch stärker vi vår produktportfölj och marknadsposition ytterligare. Men inte minst viktigt i valet har varit 3s öppna och positiva inställning till vårt starka ÅF koncept, som ger återförsäljaren en stark kundrelation, säger Christer Joelsson, VD på Licencia.

Mobilbilder:
Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller
www.tre.se/marknadsmaterial Användarnamn: press Lösenord: press

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg
Mobil: +46 (0)735-333 190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Christer Joelsson, VD Licencia
Tel: 08-470 7400
E-post: christer.joelsson@licencia.se

Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av mobila bredbandsnät och mediatjänster med drygt 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40%). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.

Om Licencia
Licencia grundades 1979 och har som affärsidé att marknadsföra och sälja telekommunikations-lösningar till företag och organisationer. Företaget är generalagent för LG-Nortels sortiment av telekommunikationsprodukter i Sverige och Baltikum. I produktportföljen erbjuds även egenutvecklade programvaror för datorstödd telefoni och interaktiva röstsystem. För ytterligare information besök www.licencia.se