Följ Tre Sverige

Maria Jonsson utsedd till Årets kvinnliga förebild

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2016 08:54 CET

I går kväll utsågs operatören Tres nätchef Maria Jonsson till Årets kvinnliga förebild på Telekomgalan som ägde rum på Grand Hôtel i Stockholm. Telekompriset ges årligen ut av det oberoende nyhetsbrevet Telekomnyheterna.

Juryns motivering
De kvinnliga förebilderna på den svenska telekommarknaden är oerhört viktiga för att skapa en bransch där fler kvinnor vill vara och verka på låg såväl som på hög nivå. Med priset till Årets kvinnliga förebild vill vi lyfta fram och motivera fler kvinnor inom telekombranschen. Årets kvinnliga förebild ses som en av de bästa i Sverige inom sitt gebit och beskrivs som en kunnig och ödmjuk ledare med gott ledarskap. Hennes förmåga att förklara komplexa saker på ett begripligt sätt och göra det med engagemang och trovärdighet gör henne till en sann förebild inom hela telekombranschen.

Maria Jonsson är och har varit en central del i Tres etablering och utbyggnad av operatörens mobilnät, som årligen har rankats som det nät med snabbast genomsnittlig nedladdningshastighet av det oberoende mätinstrumentet Bredbandskollen.  

För mer information och kontakt med Maria Jonsson, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
kamran.alemdar@tre.se
0735 33 78 64

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se