Följ Tre Sverige

Matylda Lovenvall interim chef för B2B

Pressmeddelande   •   Sep 18, 2019 10:18 CEST

Matylda Lovenvall, interim chef för B2B

Matylda Lovenvall blir interim chef för B2B-affären på Tre och även medlem av ledningsgruppen för Tre Sverige. Hon ersätter Sofia Krook som valt att gå vidare till nya utmaningar. Matylda tillträder sin roll den 1 oktober.

Matylda kommer närmast från en roll som chef för Produkt, Marknad och Lojalitet på Tre Företag, vilket gör att hon kan hela affären, organisationen och kulturen. Tre Företag har fått rejäl fart under våren, där Matylda har varit en viktig del av teamet, och satsar på att utveckla B2B-affären ytterligare under hösten. Matylda har lång erfarenhet från telekombranschen, bland annat från Telia och Tele2.

- Det känns roligt att få möjlighet att utveckla vår affär, vi är inne i en härlig tillväxtfas just nu. Det ska vi hålla i och utveckla under kommande år, säger Matylda Lovenvall.

Sofia har valt att lämna Tre för nya utmaningar och lämnar i slutet av september efter överlämning till Matylda.

- Jag vill rikta ett stort tack till Sofia för henne insatser. B2B har det senaste året ökat tillväxten, höjt kvaliteten på samarbetspartners, säljprocesser samt inte minst fått ihop hela gänget på B2B att dra åt samma håll, säger Haval van Drumpt.

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.