Följ Tre Sverige

Mitt3 är nominerad till Svenska Designpriset

Pressmeddelande   •   Sep 04, 2013 12:57 CEST

Mobiloperatören 3s smartphone-app Mitt3 är nominerad till Svenska Designpriset 2013. Vinnarna av priset presenteras den 10 oktober på Moderna Museet.

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation och mobiloperatören 3 har nu blivit nominerad i kategorin Devices för sin Mitt3-app. Applikationen har laddats ner över 250 000 gånger och fått otroligt bra feedback från kunderna och även fått internationell uppmärksamhet.  

3s kunder kan med hjälp av applikationen ta kontroll över sina kostnader och sitt användande. Mitt3-appen har en self service-funktion där information om abonnemangstyp, tillvalstjänster, bindningstid och månadskostnader presenteras i lättförståeliga, färgglada och informativa grafer.

– Det är oerhört kul att vi är nominerade till Svenska Designpriset och detta tack vare en innovativ och användarvänlig design. Vår ambition har varit att göra något tråkigt och ibland svårbegripligt som en telefonifaktura till något enkelt och till och med roligt. Nomineringen är en bekräftelse på att designen verkligen gått hem, säger Johan Gertell, direktör digitala kanaler på 3.

Röstningen är öppen för alla och pågår mellan 16-22 september på www.designpriset.se. Vinnarna av Svenska Designpriset 2013 presenteras den 10 oktober under en prisutdelning på Moderna Museet.

För pressinformation var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument