Följ Tre Sverige

Mobil-REA varje dag då Tre öppnar outlet i Ullared

Pressmeddelande   •   Dec 20, 2016 08:55 CET

Den 21 december öppnar mobiloperatören Tre en outletbutik i Ullared där det mesta på hyllorna kommer att säljas till kraftigt reducerade priser. Besökare kommer att kunna fynda billiga mobiler och mobiltillbehör i nyskick men som på grund av trasiga eller brutna förpackningar, eller att produkterna är returnerade eller av utgående modell säljs ut till rabatterade priser.

Varje år besöker miljontals svenskar Ullared för att fynda allt ifrån kläder till toalettpapper och nu kommer man även kunna fynda mobiler och mobiltillbehör till riktiga Ullaredspriser.

- Det här är första gången vi löper hela linan ut och öppnar en renodlad outlet-butik där det mesta på hyllorna säljs till röda priser. Det känns naturligt att vi öppnar i just Ullared då det är en plats man förväntar sig att göra bra klipp på, säger Anna Eriksson, ansvarig för Tres butiker.

3 Outlet öppnar den 21 december i Gallerian som ligger i anslutning till varuhuset Gekås i Ullared.  

För mer information och kontakt med Anna Eriksson, vänligen kontakta:

Arba Kokalari, 3s pressavdelning
press@tre.se, 072-301 28 82 

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se