Följ Tre Sverige

3 bygger ut nätet i Örebro med omnejd

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2012 10:13 CEST

Mobiloperatören 3 bygger i rask takt ut sitt prisbelönta nät. Under maj har Örebro med omnejd fått höjda hastigheter och förbättrad täckning.

Det är mobiloperatören 3 som byggt ut med nya tekniken 4G/LTE för högre datahastigheter och samtidigt förbättrat täckningen i sitt existerande 3G-nät på följande platser i Örebro med omnejd: Askersund, Hallsberg, Kumla, Lekeberg, Fjugesta, Vintrosa, Garphyttan, Hovsta, Frövi, Odenbacken, Läppe, Åmmeberg och Ekeby-Almby.

- Vi bygger nya master och uppgraderar de vi har till modernare teknik med högre hastigheter och bättre täckning för alla, säger Peder Ramel, koncernchef på 3.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom vinnaren för data och mobilt bredband de senaste fem åren i tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

För mer information var vänlig kontakta:

Peder Ramel, VD

Mobil: +46 (0)735-33 30 23

E-post: peder.ramel@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument