Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 bygger ut nätet i nordvästra Skåne

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2012 10:19 CEST

Mobiloperatören 3 bygger i rask takt ut sitt prisbelönta nät. Under maj har Helsingborg med omnejd fått förbättrad täckning och höjda datahastigheter.

Mobiloperatören 3 har byggt ut med nya tekniken 4G/LTE för högre datahastigheter och samtidigt förbättrat täckningen i sitt existerande 3G-nät. Platserna som nu har bättre täckning och höjda datahastigheter är Helsingborg, Ramlösa, Ödåkra, Påarp, Hyllinge, Bjuv, Hasslarp, Billesholm, Kvidinge, Klippan, Åstorp, Örkelljunga och E4an mellan Örkelljunga och Åstorp.

- Vi arbetar hela tiden med att förbättra vårt nät för våra nuvarande och tilltänkta kunder. Vi bygger nya master och uppgraderar de vi har till modernare teknik med högre hastigheter och bättre täckning för alla, säger Peder Ramel, koncernchef på 3.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom vinnaren för data och mobilt bredband de senaste fem åren i tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

För mer information var vänlig kontakta:

Peder Ramel, VD, 3

Mobil: +46 (0)735-33 30 23

E-post: peder.ramel@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument