Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 expanderar i Västerås– Öppnar butik i Erikslund Shopping Center

Pressmeddelande   •   Sep 21, 2011 11:10 CEST

Sedan tidigare har mobiloperatören 3 två butiker i Västerås och i morgon torsdag är det dags att öppna butik nummer tre – denna gång i Erikslund Shopping Center.

Klockan 10.00 på torsdag morgon slår portarna upp och butiken utgör tillsammans med ett sjuttiotal andra butiker en nyinvigning av Erikslund Shopping Center som bland annat har Ikea och City Gross under samma tak.

Tillsammans med 3 och alla andra butiker kommer Erikslund Shopping Center att bjuda allmänheten på en fyra dagar lång invigningsfest. Öppettiderna kommer att vara ordinarie öppettider: vardag 10.00-20.00 och helg 10.00-18.00.

Butiken är ännu en möjlighet för mobiloperatören 3 att finnas tillgängliga och komma närmare alla kunder runtom i Sverige.

– Det känns toppen att vi expanderar och att vi nu har möjlighet att öppna vår tredje butik i Västerås. Vi har många kunder här och kände därför ett stort behov av att öppna ytterligare en butik för att kunna erbjuda alla så bra service som möjligt, säger Pontus Cederberg, chef för 3s butiker.

3:e Maj 2003 öppnade 3 sin första butik, vilket var i Stockholm. Mobiloperatören har nu 62 egna butiker från Gävle i norr till Malmö i söder. Från och med idag finns det tre butiker i Västerås.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument