Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 expanderar – Öppnar butiker i Växjö och Södertälje

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2011 08:54 CEST

Mobiloperatören 3 expanderar för fullt och öppnar nu två nya butiker. Den ena är belägen i Växjö och öppnas idag den 28 april och den andra butiken ligger i Södertälje och invigs i morgon.

Mobiloperatören 3 växer och öppnar två nya butiker. Klockan 10:00 idag slås portarna upp för 3s andra butik i Växjö – vilken är belägen i Grand Samarkand köpcenter. 3Butiken blir granne med bland andra H&M, MQ, Kicks och Village. I morgon vid samma klockslag öppnar 3 sin första butik i Södertälje, närmare bestämt på Storgatan 6. Speciella öppningserbjudanden kommer att finnas i butikerna och butikspersonalen bjuder på godis.

– Vi är mycket glada över att vi nu öppnar ytterligare två butiker. Våra butiker gör att vi kommer nära våra kunder och på så sätt kan ge mer personlig service, vilket många uppskattar, säger Nicholas Högberg, vice vd på 3 Sverige. 

Den 3 maj 2003 öppnade mobiloperatören 3 sin första butik, då i Stockholm. Idag har 3 58 egna butiker från Malmö i söder till Gävle i norr.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se


Malin Harman, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 72 26
E-post: malin.harman@tre.se


Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument