Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 förenklar för företag – Öppnar 3Företagscenter i Stockholm

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2012 09:20 CEST

Fredagen den 25 maj öppnar 3Företagscenter – en ny satsning hos mobiloperatören 3. 3Företagcenter är en butik med personal specialiserade på företagskunder. Fokus ligger på att effektivisera företagares vardag.

Klockan 10.00 i dag slår portarna upp på Kungsgatan 2 i Stockholm, alldeles intill Stureplan. Butiken är ännu en möjlighet för mobiloperatören 3 att finnas tillgängliga och komma närmare alla kunder – i detta fall företagskunderna.

– Det känns toppen att vi expanderar och gör denna satsning för att förenkla för våra företagskunder i Stockholm. Vi kommer, förutom att öka tillgängligheten för företagen, att fokusera på behovsanalys och företagsexpertis hos personalen. Ingen fråga är för liten eller problematik för avancerad, säger Pontus Cederberg, chef för 3s butiker.

Den 3:e maj 2003 öppnade 3 sin första butik, vilket var i Stockholm. Mobiloperatören har i dag 64 egna butiker från Gävle i norr till Malmö i söder – och detta blir den första butiken med företagsfokus.

För mer information var vänlig kontakta:

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Pontus Cederberg, Head of 3Stores

Mobil: +46 (0)735-33 70 08

E-post: pontus.cederberg@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument