Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 lanserar 3Växel som app

Pressmeddelande   •   Mar 26, 2012 13:10 CEST

Måndag den 26 mars lanserar mobiloperatören 3 3Växel App – en applikation för alla 3Växlar. Med applikationen kan användare i en 3Växel göra alla viktiga inställningar för sin telefon och koppla samtal till kollegor. Appen finns att ladda ned för både iPhone och Android.

Men nya 3Växel App kan användare av 3s växlar enkelt hantera de viktigaste funktionerna som att koppla samtal till kontakter i katalogen, ställa in status och hänvisning, logga in/ut i svarsgrupper, vidarekoppla etcetera. Allt för ett så smidigt och effektivt hanterande av samtal som möjligt.

– Vi har under en längre tid erbjudit våra kunder riktigt bra växlar och nu är det dags att göra funktionen ännu vassare. Genom en enkel applikation i mobiltelefonen är växelfunktionerna nu helt mobila för användarna i 3Växel och alla kan hantera företagets telefoni på ett effektivt sätt, säger Nicholas Högberg, vice vd, 3.

Under försommaren lanseras en vidareutveckling av applikationen, vilken innebär att även telefonister och administratörer av växlarna kan hantera telefonin från en mobiltelefon eller surfplatta.

3Växel App är helt kostnadsfri och laddas ned från App Store eller Android Market. Applikationen använder datatrafik precis som andra appar och kostnad för datatrafik debiteras enligt ditt abonnemang. För mer information besök: www.tre.se.

För mer information vänligen kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument