Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 lanserar ”Game of Phones”

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2013 16:00 CEST

Mobiloperatören 3 lanserar spelet ”Game of Phones ”som är framtaget för alla Sveriges iPhone-älskare. Vinsten är en personlig leverans av iPhone natten till den 25e oktober det vill säga före alla andra.

Idag lanserar mobiloperatören 3 ”Game of Phones” som är ett webbaserat spel och vem som helst kan delta. 100 personer vinner personliga leveranser av iPhones. Spelet går ut på att utmana vänner eller slumpvalda med hjälp av spelmomenten: snabbhet eller uthållighet. Vinnaren av omgången måste sedan försvara sin plats. Fram till och med klockan 23:59 den 19:e oktober kan vinnaren bli utmanad av andra och därmed förlora sin chans till att bli först med sin nya iPhone.

-   Vi har tidigare skapat ett spel av reklamkonceptet ”Mannen från 3” som blev väldigt omtyckt. Vi vill nu ge våra kunder en ny upplevelse och denna gång skapar vi ett webbaserat spel istället för en applikation och med inriktning på iPhones. Det kommer bli en riktig rolig kamp om de personliga leveranserna, säger Gina Azaric, marknadschef på 3.

Idé och koncept är framtaget av mobiloperatören 3 och Mobiento som även står för webbutvecklingen. ILP har producerat filmen och vinsten delas ut av expressföretaget Ryska Posten natten till den 25e oktober. För att kunna få en personlig leverans av mobiltelefonen krävs det att vinnaren köper en iPhone.

Trailer till spelet kan ses här: http://youtu.be/oAh03WRERuQ

och spelet finns här: http://gameofphones.se

För pressinformation var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument