Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 lanserar ny mobilportal – Nya smarta funktioner för kunder med smartphone

Pressmeddelande   •   Jun 20, 2012 11:30 CEST

I dag påbörjar mobiloperatören 3 lanseringen av en helt ny mobil webbsida för smartphoneanvändare. Under den kommande veckan kommer utvalda kunder att få tillgång till sidan. På den nya webbsidan kan kunderna förutom att ta del av tjänster, bloggar, apptips och saldotjänster även besöka en ny webbutik.

Den nya portalen uppdateras dagligen med material som är skräddarsytt för besökarens smartphone. Oavsett om användaren har iPhone, Android eller Windows Phone kommer det finnas innehåll som är relevant och anpassat. För den som är osäker på sin nya smartphone finns inspirerande filmer från Smartphoneguiden som visar hur kunden får ut maximalt av sin mobiltelefon.

Om användaren inte vill köpa en ny mobiltelefon eller teckna abonnemang direkt i den nya webbutiken på portalen återfinns även en webbaserad gps-tjänst så att det enkelt går att finna den närmsta 3Butiken.

– Allt fler går över till att använda sin smartphone som en vanlig dator vilket gör att vi vill kunna erbjuda våra kunder att göra sina inköp via vår mobilanpassade portal.  Webbsidan är dessutom fylld med en massa bra tips, underhållning och andra användbara tjänster, säger Johan Gertell, Head of Digital, 3.

3-kunder besöker mobilportalen via sin mobiltelefon på följande adress: m.tre.se.

Den nya portalen är designad och framtagen tillsammans med konsultföretaget Fjord.

För mer information var vänlig kontakta:

Johan Gertell, Head of Digital, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 08

E-post: johan.gertell@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument