Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 lanserar Smartphoneguiden – Tips och inspiration för smartphoneanvändare

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2012 09:10 CEST

Hur får man sin bebis att somna? Se Niclas Wahlgren, morgonankare på Lugna Favoriter, berättar vilken app han använder. Mobiloperatören 3 lanserar nu Smartphoneguiden på sin hemsida www.tre.se/smartphoneguiden. Här får både nybörjaren och den vana användaren nyttig och kul information på hur de kan använda sin smartphone.

3s nya Smartphoneguide bjuder besökarna på kom igång-guider, videorecensioner, frågor och svar sorterade efter mobilmodell och tips från andra smartphoneanvändare. Se AIK:s Robert Rosén och andra berätta hur de använder sin smartphone i vardagen och på jobbet. På Smartphoneguiden hittar besökaren våra ”app-paket”, med de bästa gratis spelen, träning, foto, ordning och reda med mera.

– I takt med att fler och fler går över till smartphones har vi sett en ökad efterfrågan bland våra kunder när det gäller hjälp och guider. Med Smartphoneguiden kan många nu få snabba tips för att kunna använda mobiltelefonen utifrån de specifika behov och önskemål som var och en har, säger Johan Gertell, digital chef, 3.

3s hemsida byggdes om 2010 och fick toppbetyg redan innan lansering. Hemsidan blev mer lättnavigerad och med tydligt fokus på kundnytta. 2011 lanserades den innovativa tjänsten 3Live Shop där kunderna kommunicerar med 3s säljare via video, chatt eller röstsamtal. 2012 är 3Live Shop nominerad i Guldägget i kategorin produktion.

För mer information besök www.tre.se/smartphoneguiden

För mer information var vänlig kontakta

Malin Harman Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument