Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 lanserar unik app – Ger kunderna total kontroll över sitt användande

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2012 08:30 CEST

Mobiloperatören 3 erbjuder från 11 oktober 2012 sina kunder Mitt3-appen – en mobilapp för iPhone och Android som ger användarna total kontroll över sitt användande. Mitt3-appen visar allt från förbrukad datamängd till när på dygnet flest sms skickas och vilka nummer som rings mest.

Kunder hos 3 kan nu ta kontroll över sina kostnader och sitt användande genom Mitt3-appen. Appen har en self service-funktion där information om abonnemangstyp, tillvalstjänster, bindningstid och månadskostnader presenteras i lättförståeliga, färgglada och informativa grafer.

I Mitt3-appen återfinns även kundtjänst. Kunden kan direkt i appen både ringa till kundtjänst och se när på dygnet det kan vara risk för telefonkö.

Genom Mitt3-appen är 3 den första operatören som ger användaren total insyn i sitt användande. I appen går det att se topplistor på både utgående och inkommande samtal, sms, samt kostnaden för respektive användande. Det går även att se statistik när på dygnet mest data används och jämföra dataanvändandet, samtal och sms med snittet hos övriga kunder.

– Mitt3-appen hjälper våra kunder att få översikt och kontroll över sitt användande och sina  kostnader. Vi är först ut med den här typen av app och den interaktiva kundtjänsten och kundupplevelsen ligger på en helt ny nivå, säger Johan Gertell, direktör digitala kanaler på 3.

Mitt3-appen är framtagen och designad i samarbete med designbyrån Fjord.

För mer information var vänlig kontakta:

Johan Gertell, direktör digitala kanaler, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 08

E-post: johan.gertell@tre.se


Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se