Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 öppnar ny butik och förbättrad täckning i Emporia Köpcentrum

Pressmeddelande   •   Okt 25, 2012 08:54 CEST

Mobiloperatören 3 öppnar nu sin fjärde butik i Malmö.

Mobiloperatören 3, som varit de senaste årens stora vinnare på den svenska marknaden, öppnar sin fjärde butik i Malmö. 3Butiken som ligger i nya Emporia Köpcentrum i Hyllie som slår upp sina dörrar idag. I samband med invigningen startar 3 dessutom en ny mobilmast i området för bättre täckning och datahastigheter upp till 64 Mbit/s.

-  Vi är väldigt glada över att vara med här. Emporia är en unik och väldigt ambitiös satsning och vi hoppas att vår butik ska bli lika framgångsrik som 3butikerna på Södra Förstadsgatan, i Triangeln och i Burlöv är, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

3 har därmed 67 egna butiker från Malmö i söder till Gävle i norr.

 För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD

Mobil: +46 (0)735 33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument