Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 släpper app för Windows Phone 7 – 3Sverige är appen för 3-kunder som vill ha koll

Pressmeddelande   •   Aug 15, 2011 10:13 CEST

Från och med nu kan alla 3-kunder med Windows Phone 7 ladda ned 3Sverige – applikationen för alla som vill ha kontroll över sitt saldo, få tips på olika appar och vara uppdaterad på alla nyheter från 3s bloggar och sociala medier.

3Sverige som laddas ned via Windows phone Marketplace är uppdelad i fyra kategorier vilka hittas genom att användaren bläddrar åt sidan i applikationen. Där finns 3Nytt för nyheter, 3Social för det senaste från 3 på Facebook och Twitter. 3Rekommenderar för de senaste apptipsen och naturligtvis Mitt3 för saldo, tillval och tjänster.

– Det känns jättekul att släppa vår andra applikation för Windows Phone 7. Vi har försökt att bygga en app som utnyttjar fördelarna med WP7 och som på ett enkelt och överskådligt sätt samlar information och kommunikation från 3. Här kan kunden få information om sitt användande och administrera sitt abonnemang samt följa det vi postar på vår blogg, på Facebook och Twitter. Allt i en snygg och lättanvänd applikation, säger Johan Gertell, Head of Portal, 3.

För mer information var vänlig kontakta:

Johan Gertell, Head of Portal, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 08

E-post: johan.gertell@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument