Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 släpper applikation – Appen Nyheterna nu för nedladdning

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2011 10:48 CEST

Från och med nu kan alla med iPhone, Android och Windows Phone 7 ladda ned applikationen Nyheterna ­– en app utvecklad av mobiloperatören 3. Appen är gratis och tillgänglig för alla, även för icke 3-kunder.

Efter tre månaders arbete är nu applikationen Nyheterna klar. 3 har med ledning av Johan Gertell, ansvarig för 3s mobilportal, valt att utveckla och lansera en nyhetsapplikation för att förbättra smartphone-upplevelsen för alla användare. Applikationen är en RSS-läsare och får nyheterna via RSS från olika nyhetskällor.  Nyheterna samlas sedan i olika kategorier så att användaren enkelt kan hitta nyheter som de är intresserade av. I appen återfinns även länkar till alla nyhetskällor för de som är intresserade av att läsa hela artiklar.

– Vi försöker ständigt förbättra smartphone-upplevelsen och hitta enkla, snygga appar som förenklar vardagen för våra kunder. När det gäller nyheterna så är det en omtyckt del av vår mobilportal där det går att ta del av nyheter från olika källor, vilket gjorde det naturligt att utveckla just denna app, säger Johan Gertell, Head of Portal på 3.

Målet är inte att ersätta användandet av specifika nyhetsapplikationer, utan att vara ett komplement som förenklar för alla användare som snabbt vill uppdatera sig om nyhetsläget.

Om du vill veta mer om appen Nyheterna besök http://www.tre.se/Privat/Tjanster1/Tjanster/Nyheterna-fran-3/

För mer information var vänlig kontakta:

Johan Gertell, Head of Portal, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 08

E-post: johan.gertell@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument