Följ Tre Sverige

Mobiloperatören 3 tipsar – Tre användbara appar under påsken

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2013 08:47 CET

Mobiloperatören 3 tipsar om appar som gör mobiltelefonen mer förnöjsam och användbar. Den här veckan består tipsen av tre appar till påskledigheten.

1.  Sysslolös under påsken? Agera påskharen och kasta ägg rätt i Bunny Bubble Blast. Påskhararna Bobble eller Bonnie hjälper användaren att sikta och skjuta matchande påskägg. Tävla mot vänner för högsta poäng på Game Center. Appen är gratis och finns tillgänglig i App store och Play Butik.

2.  Föreviga påsken? Spela in korta videoklipp med Vine som är det senaste inom sociala medier. Det unika är att inspelning endast sker när fingret trycks mot skärmen och användaren kan på så vis fortsätta filma vid ett senare skede. Appen är gratis och finns tillgänglig i App Store.

3.  För att få till de perfekta påskäggen finns Egg Timer. Tjänsten ären mobil äggklocka där användaren själv väljer storlek på ägget och hur löst eller hårdkokt det ska vara. Sedan görs en uträkning för rekommenderad tid och äggklockan sätts igång.  Appen är gratis och finns tillgänglig i App Store och Play Butik.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se