Följ Tre Sverige

Motorola DEFY nu hos 3 - Världens första stryktåliga smartphone

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2011 08:54 CEST

Motorola DEFY är världens första stryktåliga smartphone och är konstruerad för att klara vardagens utmaningar. Mobilen som har Facebook, Twitter och Youtube förinstallerat kan från och med idag köpas hos mobiloperatören 3.

Motorola DEFY är en elegant Androidmobil med en 3,7 tums kapacitiv pekskärm. DEFY är IP67 klassificerad – vilket betyder att mobilen kan klara vatten ned till 1 meter i upp till 30 minuter. Mobilen är även damm- och reptålig för att klara vardagens utmaningar. DEFY har WiFi, GPS och 3.5 mm hörlursanslutning. Mobilens DLNA-funktion gör att du enkelt kan visa upp dina bilder och videoklipp på en annan enhet - till exempel en TV med DLNA. DEFY har Facebook, Youtube och Twitter förinstallerat och den finns i färgen svart.

Motorola DEFY använder operativsystemet Android 2.2 som ger tillgång till Android Market där över 200 000 spel och applikationer kan laddas ned. Mobilen har Turbo3G pro som ger snabbare ned- och uppladdning av data. Mobilens taltid är upp till 6,8 timmar och standby-tiden är upp till 237 timmar. Motorola DEFY har ett inbyggt minne på 2 GB och stöd för minneskort av typen MicroSD med upp till 32 GB. Mobilen har en 5 megapixelkamera med digital zoom, autofokus och LED-blixt.

Från och med idag kan Motorola DEFY köpas hos mobiloperatören 3. Kontantpriset för privatpersoner är 2 895 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Pott 199 med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 2 316 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Plus med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller

www.tre.se/marknadsmaterial   Användarnamn: press Lösenord: press

Om du vill veta mer eller köpa Motorola DEFY besök www.tre.se/Motorola_Defy

eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument