Följ Tre Sverige

Musikstreaming ingår nu i hela EU

Pressmeddelande   •   Okt 18, 2018 11:26 CEST

Från och med imorgon kan Tres kunder fortsätta lyssna på sin favoritmusik även utanför Sveriges gränser, utan att oroa sig för att surfen ska ta slut. Så länge det finns surf kvar på abonnemanget ingår musikstreaming för både privat- och företagskunder i hela EU/EES utan att surfpotten påverkas.

Tre blir den första svenska operatören som gör det möjligt för sina kunder att streama musik inom EU/EES utan att det påverkar dataanvändningen. Tjänsten börjar gälla per automatik för alla abonnemangskunder från och med 19 oktober.

- Att streama musik utan att det påverkar den övriga surfmängden är något som våra kunder verkligen uppskattar. Musik har dessutom alltid varit en del av vårt DNA och vi hittar ständigt nya sätt att utmana marknaden. Det här är ett naturligt steg för oss, säger Johan Johansson, vd på Tre Sverige.

Så länge det finns surf kvar på abonnemanget kan kunder streama musik via tjänsterna Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud eller Apple Music utan att oroa sig för att surfen tar slut.

- Vi arbetar varje dag för att våra kunder ska kunna använda mobilen på ett smartare sätt. Det här är ytterligare ett exempel på vårt arbete med att vara den bästa partnern för ett bra uppkopplat liv, säger Johan Johansson, vd på Tre Sverige.

Så funkar det:

  • Gäller inom hela EU/EES så länge du har surf kvar på abonnemanget
  • Gäller både privat- och företagskunder
  • Gäller både röst- och bredbandsabonnemang
  • Tjänsten börjar gälla från och med 19 oktober 2018
  • Tjänsten kräver kundens samtycke för att kunna streama musik utan det påverkar totala datamängden. Läs mer här.

Se fullständiga villkor på www.tre.se

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.