Följ Tre Sverige

Netlight tecknar avtal med Tre Sverige

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2015 09:55 CEST

IT- och managementkonsultföretaget Netlight har tecknat ett avtal med operatören Tre Sverige, vilket gör Tre till helhetsleverantör av företagets mobilkommunikation. Avtalet löper över 24 månader och omfattar röst- och dataabonnemang.

Netlight är ett snabbväxande värderingsstyrt bolag som har kontor i flera europeiska städer och har sin bas i Stockholm. Bolaget bildades 1999 och har idag 700 anställda i hela Europa varav 450 i Stockholm. Det var personkemin, priset och innehållet som gjorde att Netlight valde Tre.

– Bemötande och känsla är kanske det som vi värderar allra högst med våra samarbetspartners. Sen måste det såklart fungera snabbt och enkelt med all administration och fakturering. Vi känner att vi får allt detta med Tre säger Erik Ringertz, vd på Netlight.

För Tre innebär affären att Netlight tecknat upp sig på röst- och dataabonnemang för de anställda på Stockholmskontoret.

– Vi är otroligt stolta att kunna inleda ett samarbete med ett så inspirerande företag som Netlight. Vi är båda värderingsstyrda bolag och hittade varandra snabbt under upphandlingsprocessen. Vi har ett samförstånd gällande krav och förväntningar, vilket är en förutsättning för en god och långvarig relation, säger Susanne de Boer, försäljningsdirektör, Tre Sverige.

Sedan 30 augusti har samtliga Tre-kunder fri surf på musikstreaming vilket innebär att alla anställda på Netlight numera kan streama musik utan att det påverkar den övriga surfpotten.

För mer information och kontakt med Susanne de Boer, vänligen kontakta
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
Tel. 0735 33 78 64
E-post. kamran.alemdar@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se