Följ Tre Sverige

Netto förlänger och fördjupar samarbetet med Tre

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2017 10:47 CEST

Livsmedelskedjan Netto tecknar nytt avtal med mobiloperatören Tre och introducerar ett nytt digitalt arbetssätt i sina 175 butiker runt om i Sverige. Det blev klart efter en upphandling som Teleekonomi Nordic genomförde på uppdrag av Tre under våren.

- Vi har en etablerad relation sedan flera år tillbaka med både 3 och Teleekonomi. Anledningen till att vi fortsätter och fördjupar samarbetet är på grund av deras flexibilitet, kundsupport och konkurrenskraftiga lösningar, säger Jonas Åsell, IT-chef på Netto, om varför man valt att förlänga med Tre.

Avtalet sträcker sig över 36 månader och utöver abonnemang och hårdvara, investerar Netto i ett hanteringsverktyg baserat på Snow Software för att enklare kunna administrera bolagets mobila enheter centralt.

- Vi fortsätter att växa vår företagsaffär och ser att en stor del av vår tillväxt kommer från nöjda företagskunder som precis som Netto vill vidareutveckla sin digitala infrastruktur för enklare intern hantering samt utveckla sin affär, säger Anna Skarke, affärsområdeschef för Tres företagsaffär.

För mer information, vänligen kontakta:

Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
Tel. 0735 33 78 64
E-post. kamran.alemdar@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se