Följ Tre Sverige

Nu finns Samsungs Galaxy SIII hos 3

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2012 10:00 CEST

Från och med idag kan efterträdaren till succémobilen Samsung Galaxy SII köpas hos 3. Det som skiljer modellerna åt är bland annat att Galaxy SIII levereras med nyare operativsystem, starkare processor, större och bättre pekskärm.

Galaxy SIII är Samsungs nya kronjuvel med sin 4.8 tums HD Super AMOLED-skärm och 1,4GHz quadcore-processor. Med Samsungs nya röststyrning S Voice kan användaren bland annat be telefonen stänga av larmet, svara eller avvisa samtal och fotografera. Mobilens DLNA-funktion gör att du enkelt kan visa upp dina bilder och videoklipp på en annan enhet som till exempel en TV med DLNA. Fotografera eller filma i full HD-kvalité med mobilens 8-megapixelkamera. Galaxy SIII finns i blå och vit färg.

Samsung Galaxy SIII använder operativsystemet Android 4.0 som ger tillgång till Play-butik en med tusentals spel och appar. Mobilens taltid är upp till 11,6 timmar och standby-tiden är upp till 770 timmar. Samsung Galaxy SIII har Turbo3G Pro + som ger en nedladdningshastighet på upp till 21 Mbit/s. Mobilens inbyggda minne är 16 MB med plats för ett externt minne på upp till 64 GB av typen MicroSD.

Från och med idag kan Samsung Galaxy SIII köpas hos mobiloperatören 3. Kontantpriset för privatpersoner är 6 195 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Pott 399 eller 3Surf Max med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 4 956 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Surf eller 3Business XL med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

Om du vill veta mer eller köpa Samsung Galaxy SIII besök www.tre.se eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument