Följ Tre Sverige

Nu finns stryktåliga Xperia go hos 3

Pressmeddelande   •   Jul 16, 2012 09:33 CEST

Xperia go är en snygg och smart pekskärmmobil som tål tuffare tag. Prata i mobilen när det regnar eller tappa den i sanden. Från och med idag kan Xperia go köpas hos 3.

Xperia go är IP-67-klassad - vilket betyder att mobilen kan klara vatten ned till 1 meter i upp till 30 minuter. Mobilen är även damm- och reptålig för att klara vardagens utmaningar. Mobiltelefonen har en 3,5 tums Reality Display med Mobile Bravia Engine och1Ghz dual-core processor vilket ger en knivskarp bild och en snabb pekskärm. Filma i HD-kvalité eller fotografera med mobilens 5-megapixelkamera. Mobilens DLNA-funktion gör att du enkelt kan visa upp dina bilder och videoklipp på en annan enhet som till exempel en TV med DLNA. Xperia go har, Wifi, Bluetooth, GPS, FM-radio och 3.5 mm hörlursuttag. Mobilen finns i svart och vitt.

Xperia go använder operativsystemet Android 2.3 som ger tillgång till Play Butik där tusentals spel och program kan laddas ner. Mobilens taltid är upp till 330 minuter och standby-tiden är upp till 500 timmar. Xperia gos inbyggda minne är på 4 GB med plats för ett externt minne på upp till 32 GB av typen MicroSD. Mobilen har Turbo3G Pro + som ger en nedladdningshastighet på upp till 14.4 Mbit/s.

Från och med idag, måndag 16:e juli, går det att köpa Sony Xperia go hos 3s butiker, återförsäljare, telesälj, kundservice och på tre.se. Kontantpriset för privatpersoner är 2 795 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Surf Plus eller 3Pott 199 med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 2 236 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business XL eller Business Surf Plus med 18 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

 Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/
Om du vill veta mer eller förhandsboka Sony Xperia go besök www.tre.se eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument