Följ Tre Sverige

Nu kan Samsungs nya flaggskepp Galaxy SII förhandsbokas hos 3

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2011 08:41 CEST

Samsung Galaxy SII är en kompetent och superslimmad Androidmobil med en kapacitiv Super AMOLED+ pekskärm och Dual-core processor. Galaxy SII har en 8-megapixelkamera med autofokus, LED-blixt och videoinspelning i full HD-kvalité.

Galaxy SII är Samsungs nya flaggskepp med sin 4.27 tums kapacitiv Super AMOLED+ pekskärm och 1,2GHz Dual-core processor. Mobilen kan användas som en trådlös hotspot så att du kan dela din internetuppkoppling med andra enheter. Samsung Galaxy SII har 3Musik, 3Mobil-TV, 3Navigator och 3Film förinstallerat. Mobilens DLNA-funktion gör att du enkelt kan visa upp dina bilder och videoklipp på en annan enhet som till exempel en TV med DLNA. Galaxy SII har WiFi, GPS och 3.5 mm hörlursanslutning. Facebook, Twitter och Youtube är integrerat i mobiltelefonen. Galaxy SII finns i färgen svart.

Samsung Galaxy SII använder operativsystemet Android 2.3 som ger tillgång till Android Market där över 200 000 spel och applikationer kan laddas ner. Mobilens taltid är upp till 8,6 timmar och standby-tiden är upp till 610 timmar. Samsung Galaxy SII har Turbo3G Pro som ger snabbare ned- och uppladdning av data. Mobilen har ett inbyggt minne på 16 MB och plats för ett externt minne upp till 32 GB av typen MicroSD. Galaxy SII har en 8-megapixelkamera med autofokus, LED-blixt och videoinspelning i full HD-kvalité.

Från och med idag kan Samsung Galaxy SII förhandsbokas hos mobiloperatören 3. Kontantpriset för privatpersoner är 6 295 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Pott 499 eller 3Surf Max med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 5 036 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Max med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller

www.tre.se/marknadsmaterial  Användarnamn: press Lösenord: press

 Om du vill veta mer eller köpa Samsung Galaxy SII besök www.tre.se/Galaxy_SII

eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument