Följ Tre Sverige

Ny tjänst hos mobiloperatören 3 – Hitta vänner och familj med 3Lociloci

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2011 11:30 CET

Med tjänsten 3Lociloci är det enkelt att hålla koll på var familjemedlemmar eller vänner befinner sig. Användaren bjuder själv in de som enkelt ska kunna sökas upp. Tjänsten använder sig av mobilnätet och positionerna visas i en karta direkt i mobiltelefonen.

Användaren behöver inte ladda ner någon applikation till mobiltelefonen för att kunna använda tjänsten, utan det är bara att bjuda in och börja söka på vänner och familjemedlemmar direkt.

Lociloci är Skandinaviens största positioneringstjänst och har idag över 10 000 medlemmar. 3 har länge samarbetat med Lociloci kring olika positioneringstjänster och har nu valt att bygga denna tillsammans.

Tjänsten kostar 29 kr i månaden och dras från potten och för detta pris kan kunden titta efter familjemedlemmar eller vänner hur många gånger som helst. Det är bara den som tittar som behöver betala. Det kostar alltså inget att tacka ja till en inbjudan från mamma eller en vän. Kostnad för datatrafik tillkommer (gäller ej för användning inom Sverige om kunden har fri surf i abonnemanget eller som tillval). Tjänsten fungerar även för 3Kontant.

För att köpa tjänsten - gå in på sidan http://3.lociloci.se och ange mobilnummer eller surfa in på Portalen m.tre.se i din mobil och klicka på tjänsten 3Lociloci.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument