Följ Tre Sverige

Nya Samsung Galaxy Note – Samsungs största mobiltelefon nu hos 3

Pressmeddelande   •   Nov 24, 2011 09:38 CET

Från och med idag, den 24 november, går det att förbeställa nya Samsung Galaxy Note hos 3. Mobiltelefonen har en gigantisk och fantastisk pekskärm med tillhörande penna som gör det smidigare att föra anteckningar.

Samsungs Galaxy Note levererar en knivskarp och kristallklar bild med sin 5.3  tum HD Super AMOLED pekskärm och 1.4 GHz dubbelkärnig processor. Mobilen fungerar utmärkt som en minidator och kan ersätta anteckningsblocket med sin tillhörande penna. Facebook, Twitter och Youtube är förinstallerat i mobilen. Spela in högklassig video i HD-kvalité eller fotografera med mobilens förstklassiga 8-Megapixelkamera som har autofokus, LED-blixt och 4x digital zoom. Galaxy Note har även 2-Megapixel frontkamera.

Mobilen använder operativsystemet Android 2.3 och har 3Musik, 3Mobil-TV, Wifi och GPS. Mobilens taltid är upp till 10 timmar och standby-tiden är upp till 550 timmar. Galaxy Note har Turbo3G Pro + som ger en nedladdningshastighet på upp till 21Mbps. Mobilen har ett inbyggt minne på 16 GB och stöd för ett minneskort på 32 GB av typen Micro SD.

Från och med i dag kan Samsung Galaxy Note förbeställas hos 3s butiker, återförsäljare, telesälj, kundservice och på tre.se. Kontantpriset för privatpersoner är 6 395 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Total med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 5 116 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Max eller 3Business Surf Max med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller
www.tre.se/marknadsmaterial Användarnamn: press Lösenord: press

Om du vill veta mer eller köpa Samsung Galaxy Note besök http://www.tre.se/Privat/Mobiltelefoner/Mobiler/Samsung-Galaxy-Note/ eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument