Följ Tre Sverige

Nya tre.se lanserades i natt- med toppbetyg

Pressmeddelande   •   Jul 01, 2010 08:55 CEST

Mobiloperatören 3 lanserade inatt sin nya, helt omgjorda www.tre.se. Redan innan lansering har sajten fått toppbetyg av Mejsel Media & Reklampsykologi som utfört användartester.

Mobiloperatören 3 har de senaste två åren fördubblat besöksantalet på ww.tre.se. Sajten har idag 1,2 miljoner unika besökare i månaden. I natt lanserades den nya plattformen. För att kunna ge rätt information till rätt besökare samt kunna möta morgondagens behov har 3 tagit fram en enklare och mer flexibel plattform i samarbete med webbyrån Deasign, teknikleverantören Isotop och SEO-byrån Elfving.

 -Omgörningen av www.tre.se  är det största webbprojekt som någon av de berörda varit med om. Arbetet vi lagt ner motsvarar fem arbetsår för en enskild person. Den är nu redo för att möta morgondagens utmaningar och målet är att hemsidan ska bli världsledande inom branschen. Jag är väldigt stolt att kunna presentera 3s nya webbsida, säger Magnus Sjögren chef för Online på 3.

Enligt användartester som är gjorda av Mejsel Media & Reklampsykologi visar resultat att den är tydlig, modern och lättnavigerad. Hemsidan får toppbetyg av de som testat den.

 – Deasign har skapat en otroligt lättnavigerad sajt där man enkelt hittar rätt i vårt omfattande produktutbud. Sajtbesökarna får ytterligare hjälp av att vi nu tar på oss rollen som rådgivare och argumenterar för olika produkter och tjänster utifrån kundernas behov. Inför framtiden tittar vi på att inkludera ännu fler funktioner som kan hjälpa kunderna att välja rätt, bland annat expertbetyg och kundomdömen, vilket kommer att lyfta sajten ytterligare, säger Fredrik Lagerqvist, projektledare på 3.

Fredrik Lagerqvist på 3 har projektlett produktionen av den nya hemsidan och Marie Alexandersson har varit ansvarig för all produktion av material som till exempel copy och grafik.

För mer information var vänlig kontakta:

Magnus Sjögren chef Online, 3

Mobil: +46 (0)735-337 771

E-post: magnus.sjogren@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

 

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument