Följ Tre Sverige

Överlägsen spelupplevelse med nya Razer Phone 2 – exklusivt hos Tre

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2018 09:01 CEST

Razer lanserar sin andra telefon optimerad för underhållning och gaming – Razer Phone 2. Med den imponerande IGZO-displayen med stöd för 120Hz uppdateringsfrekvens, den kraftfulla Snapdragon 845-processorn och det inbyggda kylsystemet kan användaren njuta av en flytande spelupplevelse helt utan lagg. Tre är exklusiv återförsäljare med säljstart den 26 oktober, men du kan förbeställa den redan nu.

Razer fortsätter sin satsning på att skapa mobiltelefoner optimerade för underhållning och gaming. Under ett lanseringsevent i Hollywood igår presenterade företaget den nya telefonen Razer Phone 2.

När Razer förra året tog klivet in på mobilmarknaden ingick Tre och Razer en global, strategisk allians för en gemensam satsning på gaming för mobila plattformar. En satsning som föll väl ut.

— Razer Phone sålde slut direkt vid lansering när den släpptes förra hösten, mycket tack vare det stora gaming-intresset i Sverige. Vi är väldigt glada över att vi även kan erbjuda Razer Phone 2 som fått en rad uppgraderingar för en ännu bättre gaming- och underhållningsupplevelse, säger Filip Wiqvist, produktchef på Tre Sverige.

Razer Phone 2 är utrustad med 5,7 tums IGZO-display med stöd för 120Hz uppdateringsfrekvens. Med den ångkammarkylda processorn Snapdragon 845 från Qualcomm och ett av marknadens mest kraftfulla batterier, 4 000mAh, kan användare konsumera underhållning och spela spel i stort sett obegränsat.

För en ännu mer fängslande upplevelse är Razer Phone 2 försedd med framåtriktade stereohögtalare med dubbla förstärkare och stöd för Dolby ATMOS. Den nya modellen har även fått en uppgraderad dual kamera med OIS, ökad ljusstyrka och IP67-certifierad vattentålighet. 8 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme med plats för micro-SD med upp till 2 TB lagring.

Läs mer om Razer Phone 2 och förboka ditt exemplar på tre.se redan idag.

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre påwww.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.