Följ Tre Sverige

Olof Isestedt ny direktör för affärsstöd på 3

Pressmeddelande   •   Okt 02, 2012 09:59 CEST

Olof Isestedt har tillträtt en nyinrättad befattning som direktör för Affärsstöd på mobiloperatören 3. Han kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD Nicholas Högberg.

Affärsstöd ansvarar för inköp, hårdvara, logistik, analys och säljsupport inom 3.

Olof Isestedt har arbetat på 3 sedan 2007, nu senast som chef för Sales Operations. Innan han kom till 3 arbetade han på DHL och har tidigare varit delägare i ett mjukvaruföretag. Han har studerat på Högskolan i Skövde och Handelshögskolan i Stockholm.

- Jag känner Olof extremt väl efter hans år här hos oss och nu när vi skapar en ny, utökad avdelning där även ansvaret för alla inköp och all analys ligger var han det naturliga valet att leda den, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Olof Isestedt har redan tillträtt den nya befattningen.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD, 3 Sverige

Mobil: +46 (0)735-33 7190

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument