Följ Tre Sverige

Per Schelin ny direktör för produkt och verksamhetsutveckling på 3

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2012 09:06 CEST

Per Schelin har utsetts till den nya befattningen direktör för produkt och verksamhetsutveckling på mobiloperatören 3. Han kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD Nicholas Högberg.

Per Schelin har arbetat på 3 sedan 2006, först som produktchef för rösttjänster, sedan 2009 som chef för produktavdelningen. Han har en gedigen tidigare erfarenhet från telekom och IT, kommer ursprungligen från Alingsås och har en bachelor-examen i kommunikation och ekonomi från Lake Forest College i USA.

 - Jag är väldigt imponerad av det arbete Per gjort som chef för produkter. Därför var han det bästa valet nu när vi lägger hela det kommersiella kundansvaret i samma avdelning genom att slå ihop produkter, lojalitet och verksamhetsutveckling samtidigt som vi tar in rollen i företagsledningen, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Per Schelin har redan tillträtt den nya befattningen.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vd, 3 Sverige

Mobil: +46 (0)735-33 7190

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument