Följ Tre Sverige

Premiär för ”Mannen från 3” som mobilspel

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2012 09:08 CET

Mobiloperatören 3 lanserar MF3 JetSki - ett racingspel baserat på det populära reklamkonceptet ”Mannen från 3”.  Spelet finns att ladda ner till iPhone, androidmobiler och surfplattor.

MF3 Jetski tar spelaren på en fartfylld jetskijakt genom Venedigs kanaler. Spelets mål är att ta sig så långt som möjligt och jaga poäng utan att kollidera med missiler, minor eller gondoler . Hack i häl under spelets gång är ”Dom andra” och äventyret pågår till spelaren krockar med något hinder. Genom att spela MF3 Jetski deltar spelaren i en tävling och kan vinna fina priser från 3.

-  Målsättningen har varit att göra ett riktigt roligt spel där du blir jagad av ”dom andra” precis som 3 blir på marknaden idag. Vi vill erbjuda användaren en bra spelupplevelse och samtidigt ta ut vårt reklamkoncept ”mannen från 3” digitalt, det ska kännas som ett kul spel inte som reklam, säger Johan Gertell, Direktör för Digitala kanaler på 3.

Spelet är framtaget i samarbete med spelutvecklaren Hello There från Göteborg som bland annat utvecklat iPhone-spelet Pebble Universe.  Spelet är gratis och kan från och med idag laddas ner från AppStore, Google Play och kan spelas direkt på www.tre.se.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Johan Gertell, Direktör Digitala kanaler, 3

Mobil: +46 (0) 735-33 72 08

E-post: johan.gertell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument