Följ Tre Sverige

Premiär hos 3 – vi provkör vårens och sommarens hetaste mobiler

Pressmeddelande   •   Feb 14, 2011 08:30 CET

På mobiloperatören 3s hemsida kan du från och med idag ta del av de senaste och hetaste mobiltelefonerna långt innan de kommit ut på marknaden. 3 har bland annat provkört Sony Ericsson arc, Xperia play och LG Optimus 2X.

3s experter testar i stort sätt alla mobiler från alla tillverkare innan de dyker upp i butikerna. Nu kan du också ta del av mobiler långt innan de finns i butikerna. Mobiloperatören 3 lanserar idag 3Provkör på sin hemsida, där de visar filmer med de senaste och häftigaste mobiltelefonerna. 3Provkör kommer till stor del bestå av filmer där 3s extremt kunniga och erfarna mobilteam förklarar vilka finesser mobilerna har. Besökarna kommer även kunna följa ett twitterflöde om de olika mobiltelefonerna. 3Provkör finns under fliken mobiltelefoner på www.tre.se.

- Vi är liksom våra kunder väldigt intresserade av mobiltelefoner och vill därför dela med oss av de senaste och hetaste modellerna. Vi kommer visa upp mobiltelefonerna innan vi hunnit ta ett beslut om vi kommer ta in dem, säger Mattias Karlsson, chef för 3s mobilteam.

Igår presenterade Sony Ericsson sin omtalade playstationmobil Xperia play på Mobile World Congress i Barcelona. Det är en av många modeller som 3 har provkört. Andra mobiltelefonerna som finns från start på 3Provkör är bland annat Sony Ericsson Xperia arc, Xperia neo, Nexus S och LG Optimus 2X.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 27 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument