Följ Tre Sverige

Receptionisterna hyllas för andra året i rad – 3 utser Sveriges bästa reception 2011

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2011 10:20 CEST

Receptionisten är ett företags ansikte utåt och är därför en viktig del av företaget. Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck är ett gammalt uttryck som visar på vikten av att ha duktiga medarbetare i receptionen – därför utlyser nu mobiloperatören 3, för andra året i rad, tävlingen Sveriges bästa reception.

Tyvärr får receptionisterna sällan den uppmärksamhet de förtjänar och det vill 3 nu ändra på. Från och med idag riktas därför all uppmärksamhet mot alla receptioner och receptionister runt om i Sverige för att hitta de som gör sitt jobb allra bäst – för att hitta Sveriges bästa reception.

–  Det känns otroligt roligt att få arrangera Sveriges bästa reception för andra året i rad. Tävlingen var uppskattad förra året och jag tror att det var många som fick upp ögonen för vilken central roll i företagen våra kollegor i receptionerna faktiskt spelar, säger Nicholas Högberg, vice vd 3.

Alla receptioner som vill vara med och tävla anmäler sig senast den 4 november på tävlingens kampanjsajt www.tre.se/reception2011, där de motiverar varför just deras reception borde vinna. På tävlingssajten ska de tävlande företagen sedan locka röster till sin egen reception. På Facebook kommer 3s receptionister också se till att det finns aktuell information om tävlingen.

De tio receptionerna som lockat flest röster går vidare till finalen där de kommer att bedömas av en namnkunnig jury.

Första, andra och tredjepristagarna i Sveriges bästa reception kommer att presenteras på en gala som hålls den 17 november i 3s egen reception. Det vinnande företaget belönas med mobil växel från 3 kostnadsfritt under två år, och receptionisterna vinner surfplattor och smartphones från Samsung, Apple och Sony Ericsson. Dessutom har alla tävlande chans att vinna värdebevis hos Live It med ett värde på 500 kronor. Mer information om priserna återfinns på kampanjsidan.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3Företag
Inom 3s företagsverksamhet levereras produkter och tjänster för mobila kommunikationstjänster som ger förbättrad tillgänglighet, rörelsefrihet och kontroll, och därigenom bidrar till att öka organisationens eller företagets konkurrenskraftighet på marknaden. 3 förenklar för företag.

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument