Följ Tre Sverige

Samsung Galaxy Gio nu hos 3 – Kompetent Androidmobil till bra pris

Pressmeddelande   •   Maj 05, 2011 08:57 CEST

Samsung Galaxy Gio är en prisvärd Androidmobil med en 3,2 tums kapacitiv pekskärm och en 3,2 megapixelkamera med autofokus. Galaxy Gios vita modell finns bara hos mobiloperatören 3.

Samsung Galaxy Gio är en kompetent och prisvärd Androidmobil med en 3,2 tums kapacitiv HVGA-skärm. Mobilens DLNA-funktion gör att du enkelt kan visa upp dina bilder och videoklipp på en annan enhet som till exempel en TV med DLNA. Galaxy Gio kan användas som en trådlös hotspot så att du kan dela din internetuppkoppling med andra enheter. Samsung Galaxy Gio har 3Musik, 3Mobil-TV, Wifi & GPS. Mobilen finns i färgerna grått och vitt. Den vita modellen är exklusiv hos 3.

Samsung Galaxy Gio använder operativsystemet Android 2.2 som ger tillgång till Android Market där över 200 000 spel och applikationer kan laddas ner. Mobilens taltid är upp till 6,6 timmar och standby-tiden är upp till 460 timmar. Galaxy Gio har Turbo3G pro som ger snabbare ned- och uppladdning av data. Mobilen har ett inbyggt minne på 160 MB och ett minneskort på 2 GB av typen MicroSD som medföljer. Galaxy Gio har en 3,2 megapixelkamera med autofokus och 3.5 mm hörlursanslutning.

Från och med idag kan Galaxy Gio köpas hos mobiloperatören 3. Kontantpriset för privatpersoner är 1 195 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Vänner eller 3Pott 99 med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 956 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Start med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller

www.tre.se/marknadsmaterial   
Användarnamn: press Lösenord: press

Om du vill veta mer eller köpa Galaxy Gio besök http://www.tre.se/Privat/Mobiltelefoner/Mobiler/Samsung-Galaxy-Gio/ eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3
Mobil: +46 (0)735-33 71 90
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3
Mobil: +46 (0)735-33 70 75
E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G), multimedia, mobilkommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument