Följ Tre Sverige

Studiefrämjandet väljer 3 som sin mobiloperatör

Pressmeddelande   •   Sep 26, 2012 09:20 CEST

Studiefrämjandet i Stockholm väljer 3 som sin nya mobiloperatör och valde iPhone 4S, Samsung Galaxy III och HTC One X som nya företagsmobiler till medarbetarna. Affären omfattar cirka 40 nya företagsabonnemang och 3s mobila växellösning 3Växel Max.

Studiefrämjandet som är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar och föreläsningar överger nu den fasta telefonen och går över till enbart mobiltelefoni. Avtalet innebär också att Studiefrämjandet i Stockholms anställda kan prata, sms:a och surfa obegränsat till ett fast pris, vilket ger företaget full mobilitet med hög kostnadskontroll. 3Växel Max ger Studiefrämjandets komplett växelfunktionalitet helt utan investering i hårdvara eller fysisk installation i lokalerna.

- Studiefrämjandets behov var att hitta en ny mobiloperatör som hade bra tjänster, priser och väl fungerande växellösning eftersom vi går från fast telefoni till mobil. Vi valde 3 eftersom de har bra täckning och tjänster, säger Calin Imbuezean, IT-ansvarig på Studiefrämjandet i Stockholm.

Den mobila växeln 3Växel Max är anpassad för företag med behov av full växelfunktionalitet som t.ex. flera svarsgrupper med IVR (talsvar) för att enkelt kunna koppla kundsamtal till rätt avdelning. Alla medarbetare kan enkelt sköta växeln från sina mobiler och från sina datorer genom ett användarvänligt gränssnitt.

- Just nu ser vi en ökad efterfrågan för enklare och mer mobila telefonilösningar och ett upplägg som ger hög kostnadskontroll. Det är det som vi på 3 kan erbjuda kunden med en tjänst som mobil växel, säger Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom Sveriges bästa för data och mobilt bredband de senaste fem åren enligt tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

Om 3Företag
Inom 3s företagsverksamhet levereras produkter och tjänster för mobila kommunikationstjänster som ger förbättrad tillgänglighet, rörelsefrihet och kontroll, och därigenom bidrar till att öka organisationens eller företagets konkurrenskraftighet på marknaden. 3 förenklar för företagen.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument