Följ Tre Sverige

Surfabonnemang från 3 Företag – Abonnemanget för den surfande företagaren

Pressmeddelande   •   Apr 18, 2011 12:46 CEST

3 lanserar nu 3Business Surf – abonnemanget för företagaren som surfar mycket. Abonnemangsformen har tidigare funnits för konsument men erbjuds från och med nu även till företag.

Abonnemanget finns i tre olika storlekar – Bas, Plus och Max – så att företagaren själv kan välja det som passar utifrån sina behov. De samtal som rings debiteras med öppningsavgift och minutpris enligt prisplan.

– Flera av våra undersökningar visar att surf i mobilen blir allt viktigare för dagens företagare och därför känns det viktigt att kunna erbjuda ett abonnemang med fri surf även för företag, säger Nicholas Högberg, vice vd, 3.

För mer information vänligen besök:

http://www.tre.se/Foretag/

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument