Följ Tre Sverige

Susanne de Boer ny direktör kundservice på 3

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2012 09:01 CEST

Susanne de Boer har utsetts till ny direktör för kundservice på mobiloperatören 3. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD Nicholas Högberg.

Susanne de Boer kommer närmast från Tele2 Sverige där hon haft samma roll. Innan dess har Susanne arbetat på Prosales Consulting, Dell Sverige, Cap Gemini Ernst & Young, IBM och Dow Chemicals. Hon har även en tidigare karriär på 3, bland annat som chef för kundservice mot konsumenter. Susanne de Boer har studerat till pol mag vid Lunds Universitet.

- Vi är väldigt glada att Susanne har accepterat att komma tillbaka till oss på 3. Trots att vi växer snabbt har vi varit väldigt framgångsrika på att förbättra vår service till kunderna och jag är övertygad om att Susanne är rätt person att ta kampen för nöjda kunder vidare till en ny nivå, säger Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige.

Susanne de Boer tillträder 1 mars 2013. Hon efterträder Charlotta Lundberg som gått vidare till nya uppdrag utanför 3.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD, 3 Sverige

Mobil: +46 (0)735-33 7190

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument