Följ Tre Sverige

Tre är återigen en av Sveriges bästa arbetsplatser

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2017 08:53 CEST

Igår kväll tillkännagav Great Place to Work den årliga listan över Sveriges bästa arbetsplatser och mobiloperatören Tre placerade sig på en femteplats i kategorin ”stora organisationer”. Kategorin innefattar företag med 250 eller fler medarbetare och placeringen innebär att Tre för fjärde året i rad är en av Sveriges tio bästa arbetsplatser. Förstaplatsen i kategorin stora organisationer gick till Netlight Consulting.

- Våra medarbetare är centrala för Tres framgång och jag är otroligt stolt över att få jobba med så många engagerade och kompetenta personer. Utmärkelsen visar att vårt aktiva kulturarbete är effektivt och samtidigt uppskattat bland medarbetarna, säger Johan Johansson, vd för Tre Sverige.

Great Place to Work delar årligen ut utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats och den bygger på en medarbetarundersökning där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare. Kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap bedöms. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget.

Hela Great Place to Works lista med Sveriges bästa arbetsplatser hittar ni här http://sverigesbastaarbetsplatser.nu/#storaforetag1


För mer information, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, Tre Sverige
Tel. 0735-33 78 64
kamran.alemdar@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se