Följ Tre Sverige

Tre är en av Europas bästa arbetsplatser

Pressmeddelande   •   Jun 22, 2016 13:07 CEST

Mobiloperatören Tre Sverige har utsetts till en av Europas bästa arbetsplatser genom att som enda svenska bolag placera sig på Great Place to Works årliga lista som rankar Europas bästa arbetsplatser. Tre hamnade på en åttonde plats och allra bäst blev det franska konsultbolaget Davidson.

– Det jag är mest stolt över är att vi lyckas bibehålla en så hög medarbetartrivsel och stark kultur samtidigt som vi som bolag växer och mår bra. Det är ingen självklarhet att kunna balansera det så bra som vi gör och en sån här utmärkelse bevisar att vårt värderingsstyrda arbetssätt verkligen fungerar, säger Mattias Segelmark, Personaldirektör på Tre Sverige.

Utmärkelsen Great Place to Work delas årligen ut och bygger på medarbetarundersökningar där anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare. Kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap bedöms. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget.

Tidigare i år utsågs Tre till Sveriges andra bästa arbetsplats bland stora företag, efter byggteknikföretaget Hilti (internationellt kategoriseras inte Hilti som ett stort bolag och är därmed inte med på denna lista). Ta del av hela listan här


För mer information och kontakt med Mattias Segelmark, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
Tel. 0735-33 78 64
kamran.alemdar@tre.se

Om 3
3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se