Följ Tre Sverige

​Tre är en av Europas bästa arbetsplatser – igen

Pressmeddelande   •   Jun 06, 2019 13:12 CEST

Tre har återigen utsetts till en av Europas trettio bästa arbetsplatser när Great Place to Work presenterar sin årliga lista. I kategorin ”30 Best Large Companies 501+” landar Tre på plats 24, endast tre svenska företag finns med på listan.

- Vi är väldigt stolta över kulturen och stämningen som finns på Tre. Alla engagerade medarbetare är vår största tillgång. Nöjda medarbetare ger nöjdare kunder och gör det lättare att rekrytera de vassaste talangerna, säger Elias Berglund, HR-direktör på Tre.

Europas Bästa Arbetsplats bygger på en medarbetarundersökning där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare. Utmärkande för de bästa arbetsplatserna är, enligt Great Place to Work, deras starka kulturer och inkluderande attityd gentemot sina medarbetare.

- Vi satsar mycket på att skapa en gemenskap där alla känner sig delaktiga och har kul på jobbet. På Tre kan man göra karriär oavsett vem man är, var man kommer ifrån och var man befinner sig i livet. Det skapar en öppen, inspirerande och utvecklande kultur, säger Elias Berglund.

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.