Följ Tre Sverige

Tre är en av Sveriges bästa arbetsplatser

Pressmeddelande   •   Mar 28, 2019 08:27 CET

För sjätte året i rad har Tre utsetts till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser när Great Place to Work presenterar sin årliga lista. Tre klättrar två placeringar till plats 5 i kategorin ”stora organisationer” och får därmed högst placering av alla i telekombranschen.

Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats bygger på en medarbetarundersökning där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare.

- Vi är fantastiskt stolta över att våra medarbetare trivs så bra att vi återigen är en av Sveriges bästa arbetsplatser, och dessutom får en ännu bättre placering än förra året. Vi satsar mycket på vår kultur för att skapa en gemenskap där alla känner sig delaktiga och har kul på jobbet. Alla engagerade talanger som jobbar på Tre är vår största tillgång, säger Elias Berglund, HR-direktör på Tre.

I undersökningen bedöms kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget.

Tre har uppmärksammats för flera employer branding-initiativ de senaste åren och har bland annat utsetts till ett av Sveriges mest attraktiva företag att göra karriär på, årets employer branding-företag samt en av Europas bästa arbetsplatser.

- Vi arbetar aktivt för att skapa möjligheter för unga talanger att starta sitt arbetsliv hos oss. På Tre kan man göra karriär oavsett vem man är, var man kommer ifrån och var man befinner sig i livet. Det skapar en öppen, inspirerande och utvecklande kultur som jag tror är en av nycklarna till vår starka företagskultur, säger Elias Berglund. 

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.