Följ Tre Sverige

Tre är Sveriges bästa telekomarbetsplats

Pressmeddelande   •   Mar 28, 2018 11:33 CEST

I veckan tillkännagav Great Place to Work den årliga listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Tre placerar sig på en sjundeplats i kategorin ”stora organisationer” och får därmed högst placering av alla i telekom-branschen. Placeringen innebär att Tre för femte året i rad är en av Sveriges tio bästa arbetsplatser.

Great Place to Work delar årligen ut utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats och bygger på en medarbetarundersökning där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare.

- Våra medarbetare är centrala för Tres framgång och jag är otroligt stolt över att få jobba med så många engagerade och kompetenta personer. Utmärkelsen visar att vårt kulturarbete är effektivt och uppskattat bland medarbetarna, säger Johan Johansson, vd för Tre Sverige.

I och med gårdagens placering tog Tre även plats i Hall Of Fame över de företag som korats till Sveriges Bästa Arbetsplats minst fem år i rad. I undersökningen bedöms kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap på arbetsplatsen. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget. Kategorin ”Stora organisationer” innebär företag med 250 eller fler anställda.

Hela Great Place to Works lista med Sveriges bästa arbetsplatser: www.greatplacetowork.se/employer-branding/sveriges-basta-arbetsplatser

För mer information, vänligen kontakta: Lisa Blomqvist, pressansvarig Tre
E-post
: lisa.blomqvist@tre.seTelefon:073-843 80 54

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre påwww.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.