Följ Tre Sverige

Tre och Viaplay inleder samarbete

Pressmeddelande   •   Jul 02, 2015 09:00 CEST

Mobiloperatören Tre tecknar ett samarbetsavtal med Viaplay och ökar därmed sitt innehållserbjudande för sina kunder. Samarbetet innebär att alla befintliga och nya Tre-kunder får streamingtjänsten Viaplay fritt i två månader. Tre erbjuder sedan tidigare fria testmånader av de digitala innehållstjänsterna Deezer, Mofibo och Readly.

Tres svenska kunder får prova Viaplay fritt i två månader och kan avsluta prenumerationen när som helst helt utan någon bindningstid. Vill man därefter fortsätta att ta del av Viaplays breda utbud av bland annat film, serier, sport och barninnehåll, betalar man från 89 kronor per månad.

– I och med samarbetet med Viaplay, kan vi nu erbjuda våra kunder flera innehållstjänster i världsklass som gör att man får ut det mesta och bästa i sin smartphone eller surfplatta. Samtliga tjänster är perfekta att avnjuta i hängmattan, i baksätet på bilen eller hemma i soffan de sommardagar då vädret inte är på topp, säger Per Schelin, chef för produkt- och verksamhetsutveckling på Tre Sverige.

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll och har marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass. Viaplays filmer, serier och barninnehåll finns dessutom att ladda ned i sin smartphone eller surfplatta och njuta av när man inte har tillgång till wifi.

– Vi är otroligt glada över att inleda ett samarbete med Tre och därmed fortsätta erbjuda vårt unika innehåll av sport, film, serier och barninnehåll till Tre:s befintliga och nya kunder runt om i hela landet. Att vårt breda utbud dessutom finns tillgängligt genom vår smarta offline-funktion gör att man kan ladda ned sin favoritunderhållning och njuta av den oavsett var man är i sommar, säger Rikard Steiber, vd på Viaplay och MTGx samt Chief Digital Officer MTG.

Viaplay finns på PC, Mac, Android- och iOS-enheter, Smart-tv, Apple TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 och PlayStation®4.

För mer information, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, Pr- och informationschef, 3 Sverige
Kamran.alemdar@tre.se
0735 33 78 64

Louise Wachtmeister, kommunikationschef Viaplay och MTGx
Louise.wachtmeister@mtgx.se
0764 94 07 21

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se